Sukkaset Novita Majakkasaari -langasta

Kesällä ehdin kuin ehdinkin yhden sukkaparin neuloa. Alennusmyynnistä tuli hankittua muutamia keriä lankaa, yksiväristä seiskaveikkaa ja Nallea. Nappasin myös pari kerää Novitan Muumilankoja. En ollut niistä aiemmin neulonut mitään, joten nyt oli hyvä hetki kokeilla. 

Majakkasaari -langasta näin heti mielessäni raitasukkikset, joten nehän oli toteutettava. Värisävy on nimeltään Merihevonen. Itselle näistä väreistä tuli kuitenkin ensimmäisenä mieleen syksy!

 


 

Varren resori on `yksi oikein, yksi nurin` -joustinta, jossa oikea silmukka on neulottu takakautta. Jotain muutakin twistiä näihin oli saatava, joten neuloin ristiinvahvistetun kantapään. Se on ehkä jopa liian korumainen näihin sukkiin, mutta tuopahan vähän kontrastia perusraitaan. 

Pohjaväriksi valitsin valkoisen niin ei mennyt liian tunkkaiseksi. Raitojen värityksen suhteenhan näistä ei symmetrisiä tullut, mutta kyllä ne pareiksi tunnistaa silti. Kärjen kavennuksena on ihan tavallinen nauhakavennus. Se sopii tällaisiin sukkiin mielestäni parhaiten.  

Novitan sivuilla Muumi Majakkasaari -langasta kerrotaan näin: 

 Novita Majakkasaari -lanka on yksi Moomin x Novita -malliston tuotteesta. Langan värit ovat saaneet inspiraation Tove Janssonin kirjoista. Majakkasaari on 4-säikeinen, DK-vahvuinen lanka. Puikkosuositus 4, sukkiin 3.5. Yksi kerä riittää naisten perussukkiin. Konepesu 40 asteessa. 100 g:n kerä = 225 m. Avainlipputuote. 

 Voin kyllä suositella tuota Muumi lankaa, jos et vielä ole kokeillut. Aika samanoloista kuin 7-Veljestä, mutta ehkä hitusen pehmeämpää. 

4 kommenttia

  1. Oi että on ihanan näköinen blogin ulkoasu sinulla! Tekisi mieleni omaakin uusia, vaan nyt on aika niin kortilla, etten ehdi paljon blogiin panostaa.
    Ja niin nätit sukat olet tehnyt. Hyvää syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Jostain sain uutta intoa taas tähän hommaan :) Mukavaa syksyn jatkoa sinullekin!

      Poista
  2. Onnea uudesta blogista! Ja kivat sukat, Majakkasaaresta olen myös neulonut raitasukat ja lanka on kyllä ihan kiva uusi tuttavuus! :)

    VastaaPoista