Käsityöblogien Joulukalenterin 22. luukku: Hattara -pipon ilmainen ohje

Olen ensimmäistä kertaa mukana Käsityöblogien joulukalenterissa ja ihan innoissani siitä! Kiitos Maarit kun vinkkasit tästä :) 

Tässä vaiheessa joulu on enää kahden yön päässä ja mietinkin, että mitäs tästä luukusta sitten oikein paljastuisi. Pukinkonttiin ei enää oikein ehdi mitään isompitöistä tekemään, mutta tämänpä ehtii. Ja ainahan voi neuloa  joulun välipäivinä ihan muuten vaan. 

Alkuvuodesta kirjoittelin ohjeen pipolle, jollaisia olin tyttären toivomuksesta hänelle neulonut jo  useampana talvena. Kyseessä on muhkea ja lämmin, paksusta villalangasta neulottu Hattara -pipo. Malli on niin helppo, että sopii hyvin aloittelijallekin ja valmistuu nopeimmilta yhdessä illassa. 






Olen neulonut näitä Drops Snow -langasta,  Novitan Hygge Woolista sekä Lankavan Lempi -langasta. Kaikissa näissä langoissa on herkullisia värivaihtoehtoja! Ohje pipoon löytyy Ravelrysta




Käyhän katsomassa myös Käsityöblogien joulukalenterien 21. luukku Madam B.C blogissa sekä huomenna Tilkkureppu -blogissa

Ihanaakin ihanampaa joulua Sinulle ♥ 


2 kommenttia

  1. Kiva kun osallistuit! Oli kyllä kiva osallistua tähän joulukalenteriin. Täytyypä jossain vaiheessa tehdä tuo pipo: DROPS Snowtakin olisi kätköissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä piristysruiske tähän pimeän keskelle! Jospa sitä ensi jouluna tekisi ihan kokonaisen joulukalenterin omaan blogiin :)

      Poista