Neulebingo 2022

 Innostuinpa minäkin suunnittelemaan itselleni Neulebingon tälle vuodelle. Aiemmin olen tehnyt vain To do -listauksia, joten tämä on mukavaa vaihtelua siihen. Ehkäpä kannustaa enemmänkin kokeilemaan ja tekemään erilaisia asioita, jotta saa ruutuja ruksittua ja sen bingonkin lopulta sieltä! Koska en aiemmin ole tällaista bingoruudukkoa tehnyt, piti asiaan hieman perehtyä. Moni oli tämän vuoden vaihteessa jo aloittanutkin, joten Instagramista löytyi varsin paljon materiaalia oman pohdinnan tueksi. 

Tein itselleni 5 x 5 ruutua olevan ruudukon eli yhteensä 25 erilaista neuletekemistä. Tämä 25 ruudukon malli näytti olevan se yleisin, mutta oli myös 3 x 4 ja 4 x 4 ruudukoita. Oikeaa tai väärää ei tässä liene ole, joten voit valita juuri itsellesi sopivan mallin. 

Ensimmäiset 15 ruutua täyttyi todella helposti. Kyllähän käsityöharrastajalla haaveita ja unelmia on vaikka yllinkyllin! Loput kymmenenkin löytyi aika helposti kun vähän tuumaili. Laitoinpa joukkoon muutaman itselleni idioottivarmankin ruudun, jotta ei ainakaan ilman rukseja jää tämä bingo! 

Tässäpä mun Neulebingo 2022 kokonaisuudessaan: Ja koska tykkään kaikesta nätistä, niin piti tähänkin koristukseksi piirtää muutama aiheeseen sopiva kuvituskuva :) 

Ihan ensimmäisen ruudun sainkin jo tällä viikolla ruksittua. Tyttären kanssa kävimme perjantaina Oulussa junalla ja ei sellaista junamatkaa, ettei minulla käsityötä mukana. Niinpä Neulo reissussa -ruutu tulikin jo toteutettua! 

 


 

Miltäpä sinun käsityövuotesi 2022 näyttää? Oletko tehnyt Neulebingon tai To do-listan? Olisi kiva kuulla suunnitelmasi! 


4 kommenttia

 1. Hyvää uutta vuotta!

  Mukavia juttuja sinulta tulossa. Tämä vuosi taitaa olla oikea bingo-vuosi, sillä niin paljon niitä on somessa nyt näkynyt. Mutta sehän kertoo vain niiden suosiosta, tarkoituksenmukaisuudesta. Viime vuonna tein oman neulebingon, mutta se ei yllätyksekseni oikein toiminut kohdallani, vaikka tykkään ihan hirveästi näistä bingoista. Siksi se jääköön omalta kohdalta tänä vuonna tekemättä, mutta ajattelin heittäytyä muiden valmiiksi suunniteltuihin mukaan. Saapas nähdä miten niiden kanssa käy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää Uutta Vuotta sinullekin!
   Innostuin tästä niin kovasti, että jälkeenpäin vasta hoksasin sen ”rajoitukset”. Olisikin ollut ehkä parempi tehdä käsityöbingo, vaikka neulominen onkin viimeaikoina ollut hallitsevana tekniikkana.
   Tuo onkin aika kiva idea hyödyntää valmiiksi suunniteltuja ja poimia sieltä itselle mieluisat jutut 😊

   Poista
 2. Kiva bingo, jään innolla odottamaan bingopäivityksiä! Tää vuosi on ehkä kolmas (?) bingovuosi mulle, ensimmäisenä sain bingon, viime vuonna en ja nähtäväksi jää sitten miten käy tänä vuonna :D Oma bingo on kyllä sen verran haasteellinen etten ihmettelisi tuleeko bingoa mutta fiiliksellä mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekakertalaisena oonkin ihan innoissani tästä! Kunhan nyt vaan muistaisi seurata😊 Kiilapeukalo ja intialainen peukalokiila on molemmat mullakin sellaisia mitkä haluaisin oppia, mutta jäi sitten omasta bingosta pois. Olis pian tullut liikaa paineita 😁

   Poista