Sukkalaatikko 3/2022

 Maaliskuun sukkien valmistumisen kanssa mentiinkin aika tirpalle! Nyt on taas puikoilla niin ruuhkaa, että joutui oikein tiukasti itseä komentamaan, jotta sukkapari ehti ajoissa valmiiksi =D 

Näiden sukkien lanka on jo aikaa sitten ostettu ja hartaasti sitä on pyöritelty ja mietitty mitä siitä tekisi. Alkuun mietin minkä langan kanssa sen yhdistäisi, mutta onneksi luovuin siitä ajatuksesta. Tämä riittää ihan yksinään. 

 


 

Sukkien mallikaan ei ollut selvillä aloittaessa vaan se syntyi tehdessä. Varteen 1 oikein, 1 nurin joustin ja oikea silmukka takareunasta neuloen. Joustimen jälkeen jokunen kierros 1 nurin, 3 oikein neulosta ja sitten vahvistettu kantapää. 

Kantapään jälkeen jatkoin palmikon tyylisellä jalkaterän päälliosan ja jalkapohja sileää neulosta. 
Ei siitä hullumpi tullut! Palmikot pääsisivät ehkä paremmin oikeuksiinsa yksivärisessä langassa, joten sekin vaihtoehto täytyy vissiin kokeilla. Värin liuku tässä langassa on nätti ja aika keväiset sukkaset näistäkin lopulta tuli. Huhtikuun sukkien idea onkin jo valmiina, joten seuraavaksi jotain vähän toisenlaista puikoille. 

Mukavaa maaliskuun viimeistä viikkoa sinulle!

2 kommenttia

  1. Niistähän tuli ihan hauskat, vaikka palmikko ei tosiaan ihan parhaimmalla tavalla nyt erotu, mutta niissä näyttää olevan kuitenkin ikään kuin kiva pintakuvio nyt näinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä kokeilla miltä näyttää yksivärisellä langalla. Ihan kivat silti näinkin 😊

      Poista